علت های خرابی و از کارافتادگی آسانسور

تعمیر آسانسور و رفع خرابی آسانسور موضوع مهم و دغدغه ساکنن ساختمان های است که همواره پس از نصب و راه اندازی آسانسور باید به آن توجه خاصی شود. زیرا آسانسورها دائما مورد استفاده کاربران قرار می گیرند و استفاده مداوم باعث فرسودگی و استهلاک قطعات می شود. در این صورت بروز خرابی های کوچک و بزرگ در هر نوع آسانسور مساله ای غیر قابل اجتناب تلقی می شود. به این منظور در صورت بروز این خرابی ها، باید بلافاصله نسبت به تعمیر آسانسور اقدام شود. در غیر این صورت با خرابی آسانسور، کار و زندگی ساکنان ساختمان ها با مشکلات عدیده ای مواجه می شود. ما در ادامه به بررسی موضوع تعمیر آسانسورها و مسائل مربوط به آن پرداخته ایم.

تماس با واحد فنی

خرابی درب آسانسور یکی از مشکلات رایجی است که در این دستگاه ها رخ می دهد.
علل های مختلفی دارد که چند موردعلت اصلی خرابی-تعمیر درب آسانسور و لزوم به تعمیر درب آسانسور راکامل توضیح می دهیم.
1.1-کیفیت نامطلوب قطعات اصلی درب آسانسور از جمله (قرقره درب آسانسور،قفل درب آسانسور،فنر درب آسانسور، موتور درب آسانسور، کنتاکت درب آسانسور، درایو درب آسانسور و... ) توسیه میشود زمان خرید آسانسور به کیفیت درب های طبقه و درب های کابین آسانسور اهمیت بسزایی شود که دلیل 90%تعمیر و خرابی آسانسور از قسمت درب است (تعمیر درب آسانسور)
2.1- عدم نصب صحیح درب آسانسور: درب های آسانسور بایستی کامل دریک خط و به موازات هم در کل مسیر چاه نصب شوند چنانچه یک یا چند درب باهم اختلاف داشته باشند این موضع در بسته شو باز شو درب ها تاثیر دارد به علت این که درب های طبقه توسط درب کابین بازو بسته می شوند و درب کابین قادر نیست باهر درب تنظیم شود و این موضوع باعث مشود درب ها با درب کابین مچ نباشند.
زمان نصب باید توسط ابزار دقیق (سیم شاقول (قپون)و تراز های مخصوص) انجام شود که تمام درب های آسانسور دریک ردیف نصب شوند.
3.1- سرویس درب های آسانسور :درب های آسانسور باید هرماه به صورت منظم سرویس شوند(کنتاکت درب ها تمیز و تنظیم میشوند، فنر درب ها تنظیم میشوند،سیستم ساسپیشن توسط دستگاه باد یا جارو برقی تمیز شوند،سیل یا پاخور درب ها که باید تمیز شوند) که درب صورت روان باز و بسته شود. 

چند مورد از علت های خرابی و از کارافتادگی آسانسور را برسی میکنیم.

​1-درب های آسانسور-تعمیر درب آسانسور

تعمیر آسانسور دات کام

پیشنهاد میکنیم برای اطلاعات بیشتر در مورد تعمیر آسانسور مطالب وبلاگ زیر را مطالعه نمایید.

1-درب آسانسور
2-تابلو آسانسور
3-جابه جای فاز برق آسانسور
4-اختلاف فاز برق آسانسور
5-میکروسوئیچ دورانداز
6-میکروسوئیچ حد
7-قطع سری استپ آسانسور
8-

دانلود چک لیست سرویس و نگهداری
دانلود قرارداد سرویس نگهداری

تصویر سرویسکار آسانسور درحال سرویس درب آسانسور

​​برسی شرکت های سازنده درب ایران

درب یاران:شرکت اتوماتیک یاران یکی از بزرگترین تولید کننده انواع درب های اتوماتیک و تمام اتوماتیک آسانسور در ایران می باشد. این شرکت فعالیت خود را از دهه 70 شروع نموده و در حال حاضر با 350 نفر پرسنل در کارخانه ای به وسعت بیش از پنجاه هزار متر مربع مشغول فعالیت می باشد. از تولیدات این شرکت می توان به ساخت درب های نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک در دو نوع تلسکوپی و سانترال در طیف وسیعی از رنگ، استیل و شیشه اشاره نمود.

تعمیر درب آسانسور یاران

​درب آسانسور حریری بیابانی:یکی دیگر از بزرگترین شرکت های که در حوزه طراحی و تولید انواع درب آسانسور فعالیت می کنند شرکت سیماتکسان ( کارخانه حریری) است. این شرکت درب اتوماتیک آسانسور را در طرحها و مدل های متنوع تولید و روانه بازار نموده است و چندین سال است که با تولید بهترین درب آسانسور توانسته تا حد امکان پاسخگوی درخواست مشتریان و نیاز بازار نسبت به انواع درب آسانسور باشد. 

تعمیر درب حریری بیابانی
درخواست تعمیر و سرویس درب آسانسور

معرفی قطعات اصلی درب آسانسور

درب آسانسور متشکل از قطعات مختلفی می باشد که به صورت مختصر بخواهیم بیان کنیم قطعات اصلی آن شامل:
1-ساسپنشن درب آسانسور
2-ستون های درب آسانسور
3-لته درب های آسانسور
​​​​​​​4-پاخور درب آسانسور

ساسپنشن درب آسانسور

ساسپنشن آسانسور یا مکانیزم درب آسانسور همان وسیله مکانیکی و الکتریکی می باشد که در درب های تمام اتوماتیک آسانسور توسط آن درب ها باز و بسته می شوند و دیگر نیاز نیست مانند درب های طبقه لولایی درب آسانسور را با دست باز و بسته کنیم.
ساسپنشن درب آسانسور از بیرون قابل مشاهده نیست ولی کنترل باز و بسته شدن درب های اتوماتیک آسانسور (لته درب ها) توسط این قطعه انجام می گردد به همین خاطر جزو قطعات اصلی در آسانسور بادرب اتوماتیک محسوب می گردد.
درب های طبقه لولایی ساسپنشن ندارند ، درب های تمام اتومایک 
اگر به صورت ساده بخواهیم نحوه عملکرد ساسپنشن را بیان کنیم با یک مثال ساده می توان درب های شیشه ای اتوماتیک برقی را مثال زد که در ورودی ساختمان های اداری و تجاری می باشند البته این یک مثال ساده می باشد اگر مشتاق هستید کامل تر با ساسپنشن درب آسانسور آشناشوید توسیه میکنم در ادامه مطلالب ساختار آن را مطالعه نمایید.

ساختار ساسپنشن درب آسانسور

​​​همانطور که توضیح دادم ساسپنشن یکی از قطعات اصلی و حساس در آسانسور های با درب اتوماتیک می باشد که در درب های طبقه فقط به صورت مکانیکی عملکرد دارد ولی در درب های کابین عملکرد مکانیکی و برقی دارد.
​​​​​​​

همانطور که در تصویر مشاهده می کنید هیچگونه قطعه الکتریکی که شامل موتور یا تجهیزات کنترل آن باشد در تصویر مشاهده نمی کنید.
درب طبقه متشکل از قطعات مکانیکی می باشد که با شماره گزاری و توضیح در ادامه مطلب بیشتر با قطعات ساسپنشن درب اتوماتیک آشنا خواهید شد.

ساختار ساسپنشن درب طبقه​​​​​​​

ساسپنشن درب آسانسور

تصویر ساسپنشن درب آسانسور

قفل درب طبقه آسانسور:

عنوان با فونت یکان

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش